Ambachtelijke Kleischuur

Welkom op de website van 'De Kleischuur'. 

Er wordt op dit moment aan een nieuwe website gewerkt. Hierop zal meer van mijn eigen werk te zien zijn.

 

Werken met klei is als een virus en voor je het weet raak ben je besmet. Het zorgde er bij mij voor dat ik de driejarige Nederlandse Keramiek opleiding in Gouda ben gaan doen. Dit is de enige ambachtelijk opleiding in Nederland.

De mogelijkheden van klei zijn zo divers en oneindig dat je nooit uitgeleerd raakt en kan blijven experimenteren. Tijdens de opleiding heb ik gemerkt dat ik mijn kennis wil delen en mensen graag op weg help op het pad dat Keramiek heet. Ik hoop ook jou welkom te heten in de kleischuur.

 

Kamperen en keramiek! 

Vanaf heden is er de mogelijkheid om de vakantie te combineren met keramiek, of keramiek te combineren met vakantie! Het is maar hoe je het bekijkt!

Onze mini camping "Onder de Es" is geopend. Het is mogelijk om tijdens je verblijf hier 1 of meedere dagdelen met klei aan de slag te gaan. Handvormen, draaien evt te combineren met Raku stoken. Kosten voor 1 dagdeel € 35. Voor bijv 5 dagdelen € 150,00.

Voor informatie over de camping zoals tarieven ed verwijs ik je naar de website van Minicamping 'Onder de Es' of naar de Facebook pagina.

www.minicamping-onder-de-es.nl

 

 

In de Ambachtelijke Kleischuur worden cursussen gegeven voor beginners en gevorderden.

Ook zijn er mogelijkheden om de werkplaats te kunnen gebruiken om zelf aan de slag te gaan.

In het menu 'nieuws' zal ik geplande workshops aankondigen. Je kan je echter ook zelf met een groepje aanmelden (max 6 pers). We overleggen dan datum, tijd en hoe en wat. 

Dit geldt ook voor de Raku workshops en het Raku weekend.

In de zomermaanden, en bij animo ook in de andere jaargetijden, worden er Raku workshops gegeven.

 

 I.v.m. het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen zijn we op dit moment bezig met het uitbreiden van het atelier. We gaan ons best doen om toch met 6 personen tegelijk lessen te volgen. Via onze facebook pagina zullen de vorderingen te volgen zijn.

 

Klik op de foto's en lees wat we te bieden hebben. En wie weet tot ziens in onze Kleischuur.

Cursussen

Raku stoken

Diverse workshops

Even voorstellen